Om Fall IF

När, var, hur, varför?
När/var?
Ideén kom i höstas, vi satt hemma hos David när han spontont säger ”Vi borde starta ett fotbollslag”. Där och då väcktes tanken som sedan skulle leda till att vi idag har en egen förening och ett fotbollslag. Namnet vi kom fram till att heta var SPU, Sköllersta-Pålsboda United. Eftersom att stomen består av folk från Pålsboda & Sköllersta. Efter mycket övervägande kom vi dock fram till att vi skulle heta Fall IF. Det handlar inte om att snubbla eller ramla utan det handlar om stället Fall. Fall ligger precis mellan Pålsboda och Sköllersta och är en fotbollsplan med många fina minnen. (Mer om det i annat inlägg.)
Hur?
Första steget var att se om vi hade några vänner som tyckte att det var en lika bra ideé som vi tyckte att det var. Hur kul skulle det vara att starta ett fotbollslag med 3 spelare? Som tur var så hade vi ett flertal vänner som tyckte att Ideén var lika bra som vi tyckte. När vi hade 11stycken spelare redo att spela för Fall IF så tog vi kontakt med förbundet och en kort tid senare var föreningen Fall IF startad och anmäld till Div 7 2018!

Varför?
I Fall IF spelar man för att det är ett roligt gäng. Vi har redan tagit hem segern i goaste laget i div 7.
Vi tycker att det ska vara roligt att spela fotboll och vi vill spela på våra vilkor, det är huvudanledningen till varför vi startade Fall IF. Vi kände att om vi skulle vara med i något lag med juniorer och med spelare som vill träna, satsa och spela för att bli bättre så ska inte vi vara med och ”förstöra” för dem.
Spelare?
Vi söker fortfarande efter spelare, vi kommer att ha en provträningsdag senare under våren där alla är välkommna att provträna med oss. Är du intresserad hör du av dig till Rikard Bergström 0704 55 66 55
eller till David Gustafsson 072 556 21 66.