Fall IF Dam

april 25, 2020 0 av admin

Snacket på stan har länge ekat på gatorna, nu är tiden kommen. Fall IF kommer i det här inlägget presentera något helt fantastiskt roligt!

Vi börjar med att presentera lagets två grundare och eldsjälar. Nedan kommer ni ges möjlighet att läsa en kort intervju med Jossan och Johanna som är grundstenarna.

Vilka är ni?
-Mitt Namn är Josefin jag bor i Sköllersta och är 26år ung. Jag har haft en paus från fotbollbollen i 14år, men är nu mer taggad än någonsin på att komma igång igen.
-Jag heter Johanna Sjöstrand född 93 och kommer ursprungligen från Falun. Bland annat har jag representerat Slätta SK under min fotbollskarriär.

Varför Fall IF, och varför nu?
Vi spelade innebandy tillsammans i Pålsboda IBF under säsongen 19/20, i laget var Rikard och David med som tränare/lagledare. De frågade om vi inte var intresserade av att börja spela fotboll, vi sa båda ja direkt och nu är vi här. (Rikard och David är två av frontfigurerna i föreningen)

Vad finns för målsättning med Fall IF Dam?
Vårt mål är indelat i några olika delar.
1. Vårt mål är att få så många personer som möjligt att träna. Vi vill bli en folkrörelse där alla som vill ska kunna delta efter egen förmåga.
2. Fånga upp spelare som tappat intresse för fotbollen. Att få dessa tidigare fotbollsspelare att utöva idrotten igen och hitta sin nivå, det är viktigt för oss eftersom vi vill att damidrott överlag ska leva vidare och utvecklas.
3. Att ha kul
4. Att ge flickor, tjejer, damer och tanter en möjlighet till gemenskap och att bygga ett nätverk.

Vilka är spelarna som ni har fått ihop hittills?
Spelarna som finns med i truppen är mellan 18-45 i ålder. Nivån är allt från elitspelare till att aldrig ha spelat fotboll. Hos oss finns den där härliga mixen som gör det så himla skoj!

Tar ni fortfarande in nya spelare?
Oja! Vi söker hela tiden tjejer som vill vara med och spela. Om du bara vill träna så är det helt okej, spelar du i en annan klubb men vill ta del av den härliga atmosfären hojta så bjuder vi med dig!

Vi söker hela tiden nya spelare.
Är du intresserad av att vara med? Vi har vår första träning 2020-04-16 i Pålsboda.
Kontakta Josefin Åkerblad på 076-765 33 88 via sms eller samtal.

Fall IF Dam kommer att spela en 7-mannaserie säsongen 2020.