Samarbetet med Sköllersta viktigare än någonsin!

mars 27, 2020 0 av admin

Fall IF och Sköllersta IF skrev 2019 ett tvåårigt samarbete som innebar att lagen fick skicka spelare mellan klubbarna. Det blev ett bra samarbete för båda föreningarna då Fall fick ta del av spelskickliga mittfältare i fort av Matte Wennerlund och Abbe Björnram samt anfallaren Adde Edström. Fall å sin sida kunde stärka upp Sköllersta med sin stjärnspelare Niklas Bergström som gjorde succé i Sköllersta.

2020års samarbete viktigare än någonsin!
Fall har bara funnits i tre år så någonsin och tre år är i det här fallet samma sak.
Om vi kan optimera samarbetet kommer både Fall och Sköllersta att gå som tåget.

Fall kommer att bidra till Sköllersta med Skyttekungen Niklas, Elis den bollvinnande mittfältsmotorn som aldrig slutar springa samt Putte ”väggen” Elmersson, Putte har erfarenheter från fyran där han lirade med Laxå.  I sjuan var han en viktig pusselbit när Finnerödja tog steget upp. Fall har utöver det flera spelare med kapacitet långt högre än sjuan som Sköllersta kommer ha möjlighet att låna in för att bredda sin trupp.

Sköllersta bidrar till Fall i form av spelskickligt folk och med junisar som springer 8or runt gubbarna i sjuan.

Kommentar från Gustafsson gällande samarbetet.
Det känns otroligt roligt att de två lokala klubbarna kan samarbeta istället för att motarbeta som man kan se sker på andra små orter. Vi vill vara med och hjälpa Sköllersta upp en division och ser samtidigt stora fördelar för oss i samarbetet.