Tiki Taka Boom, Pojkarna På Fall

mars 23, 2020 0 av admin

Fredagen den 13e spelade Fall IF säsongens första match. Efter en försäsong bestående av två träningar inomhus i Sköllersta en lagfest och två träningar i P-Boda mitt i natten utan lampor så begav sig Fall mot Örebro.

Glanshammar stod för motståndet, spelplatsen var Pettersberg. Både Fall och Glanshammar hade samma färg på kläderna men domaren tyckte sig se skillnad och valde att blåsa igång matchen.

Fall hade tydliga problem med att se skillnad på tröjorna då de flesta passar gick rätt på närmsta Glanshammarspelare. Troligen fanns det flera förklaringar än tröjfärgen då resultatet blev som det blev.

De 20 frusna personerna på läktaren fick bevittna både Tiki Taka och pojkarna på Fall. Tyvärr var det Glanshammar som lirade Tiki Taka och fick de guldiga pojkarna på fall. Resultatet speglade matchbilden ganska bra, Glanshammar spelade fantastisk fotboll medans Fall inte riktigt gjorde samma sak.

Kommentar från Tränare Gustafsson
”En dag på jobbet som Edwin skulle sagt” (Edwin jobbar inte så hårt)

Resultat nedan skrivet i romerska siffror.

Glanshammar IX
Fall IF