Årssummering 2019

mars 21, 2020 0 av admin

Vi börjar med att gå tillbaka till 2018, året då Fall startades. Fall slutade det året på näst sista plats. (Kilsmo utgick) Av de lag som höll ut hela säsongen kom vi sist.

Året 2019 kan man således se som en förbättring då Fall hade både Kopparberg och Pålsboda efter sig i serien. (Båda lagen utgick). Av de lag som höll ut hela säsongen kom vi sist.

Statistik som är av intresse:

Målskyttar                         Varningar                           Röda
Fadi 4                                 Niklas 4                              Presidenten 1
Niklas 3                              Joel 3
Mange 2                             ED 2

Inledningen av säsongen såg precis ut som säsongen innan. Höga förväntningar och en målsättning om att vinna serien och avancera i seriesystemet. Tyvärr tog det inte lång stund innan man kunde se att Fall skulle få det tungt att ta steget upp, en sista plats i grundserien resulterade i att fall fick lira c-slutspel. 14 spelade seriematcher och ett poängsnitt på 0,214 poäng per match var ingen succé.

Det viktigaste med fotboll är att vinna. Det näst viktigaste är att ha roligt. Fall IF har trots två usla säsonger alltid ställt upp med lag och aldrig behövt lämna WO. Vi önskar att alla lag som anmäler sig till nästa års seriespel väljer att fullfölja säsongen och inte lämna WO när det blir tråkigt. Det förstör för de lagen som vill lira boll.

Summeringen blir inte så mycket längre då vi hellre blickar framåt istället för att titta i backspegeln. Ett gammalt citat från Rikard ”Backspegeln är mindre än framrutan av en anledning”

Nu tar vi nya tag håll utkik på hemsidan för spännande information!