Myrslokarna

I inlägget innan skrev vi om att matchen inte bara avgörs på planen. Vi skrev om materialarnas uppgifter och pratade lite om vilka uppgifter som var mest utmanande med att vara materialare, vi ställde flera andra frågor också men det får ni läsa om i det andra inlägget.

Nu har vi istället kikat på en annan viktig parameter som påverkar matchen minst lika mycket som materialarna gör. Vi har nämligen valt att djupdyka i klacken! Ösk har Kubanerna, IFK Göteborg har Änglarna, GAIS har Makrillarna, Fall IF har Myrslokarna!

Myrslokarna är inte riktigt samma gamla historia som de tidigare nämnda supporterföreningarna men de är minst lika trogna sin klubb. För att komma närmare föreningen och få en bättre inblick i Myrslokarna har vi valt att intervjua en av nyckelpersonerna, personen vi pratar om är en av två klackledarna i Myrslokarna. Felix ”Fito” Helisten!

Det ryktas att Myrslokarna gör precis som Korvarna gjorde under sin storhetstid och värmer upp på Eldorado innan match. Kan du bekräfta?
-Jag kan bekräfta. Vi kommer att ses på Eldorado innan matchen.

När startar uppladdningen på Eldorado?
Vi går inte ut med några tider med anledning av hotbrev från Pålsboda ULTRAS. Men alla med korvblod i sig och myrslokar till pokemons vet när samling är!

Polisen har utfärdat ett förbud mot tifon med anledning att folk kan maskera sig under dessa och gömma sig för att på det sättet komma undan straff. Många andra klubbar har protesterat mot detta. Kan vi förvänta oss någon protestaktion mot detta?
Vi följer så klart reglerna och kommer således inte att ha något tifo. Men jag kan garantera att ni kommer få se protester!

Fotboll och supporterkultur är starkt förknippat med bira, Vilken bira är den bästa biran?
Kuggfråga, all bira är den bästa biran för det är yrseln man vill år! Men om man är en kräsen öldrickare så är det såklart Sofiero guldklimp (7.5) man ska dricka det är och kommer alltid förbli den bästa biran!

Kan vi förvänta oss något spektakulärt från myrslokarnas sida i derbymatchen?
Allt är spektakulärt med myrslokarna!

Vad blir resultatet i matchen?
Det blir enkla 3-1!

Vad kommer du att bidra med som kommer hjälpa Fall mot seger i fredagens match?
Ingen kan ha glömt förra årets derby. Solen sken, luften doftade nyklippt gräs, ölen var kall, allt var laddat för en kanonbra fotbollsdag. Dommaren blåste i pipan efter 20 minuter började tråkigheterna. Hörna från vänster sida sätt från målvakten, bollen slås på bortre och där kommer Christian ”Crom” Karlsson flygande! Jag lovar han var 1,5 meter över marken och svävade i säkert 5 sekunder!

Det är detta som jag kommer att bidra mest med, alltså jag kommer inte punktmarkera Cromen utan jag kommer stå där på kortsidan och när det blir defensiva hörnor då ska jag knäppa en oöppnad och genom hans hörsel och luktsinne kommer jag få han ur balans.

Du menar att Christian Karlsson inte gör några mål på fredag?
Inga på fasta situationer i alla fall!