Dubbelsummering

Två matcher har spelats sedan ni senast hade något på hemsidan att läsa om. Matcherna som har spelats är Fall – Kopparberg samt Fjugesta vs Fall. Dubbel förlust och Fall har nu parkerat bussen så långt ner man kan komma.

Att säga om matcherna. Kopparberg gästade fall i omgång två och det dröjde inte många sekunder innan publiken fått valuta för pengarna. (Det är fri entré på alla våra matcher) Fall passade hem bollen, någon mittfältare slog iväg bollen in på motståndarnas planhalva, en så kallad startboll. Kopparberg svarade med att på en halvvolley skjuta iväg bollen och tro det eller ej, Kopparberg behövde bara två tillslag för att göra mål. 1-0 efter ca 9 sekunder. Fall testade samma sak igen och nu gick det vägen! 1-1 efter ca 30 spelade sekunder.

Resten av matchen blev ingen rolig historia, lika många byten som alltid en domare som var ungefär som en division sju domare ska vara, en plan som ungefär en division sju plan ska vara. Det ända som höll högre klass än division sju det var publiken! Skit samma, matchen slutade 3-4 och Kopparberg kunde åka hem med 3 pinnar i bagaget.

Fjugesta – Fall
Fall imponerade och tog hand om spelet första kvarten sedan tog orken slut och Fjugesta kunde äta sig in mer och mer i matchen. Efter tjugo spelade kunde Fjugesta slå in 1-0. Efter det tog hemma laget för sig mer och mer och Fall hade knappt något alls. Sedan hände det plötsligt! Simon Bergström gav sig iväg efter en lång boll och sprang som vinden. Tyvärr gjorde Alenfelt (Fjugestas målvakt) det också och istället för att pricka bollen så sparkade han sönder benskyddet för vår blixtsnabba anfallare. Det söndersparkade benskyddet resulterade i att varken Alenfelt eller Bergström spelade mer av matchen. Alenfelt på grund av det röda kortet och Bergström på grund av benbrott.

Nu blev det andra bullar tänkte nog samtliga som stod runt och på Bergavallen. Men icke, Fjugesta tog för sig ännu mer och Fall svarade väldigt tafatt. Direkt efter att andra halvlek startat så slog Hallafors till med att göra 2-0 till hemma laget och 8 minuter senare så gjorde samma person 3-0. Inte ett jätte orättvist resultat då Fjugesta var det bättre laget. Fall IF fick tyvärr inte med sig några poäng här heller.

Guldklimpar delades det ut i alla fall och i Fjugesta fick Oliver och Elis dela på varsin medans Jonni och Presidenten (Mackan) fick varsin.

Juste, det roliga i Fjugesta matchen är när lillebror Poropat blir nedsparkad så att skon flyger av, domaren viftar med händerna och skriker åt han att sluta filma varpå storebror springer fram och försvarar lillebror mot den stora stygga domaren. Hade förbundet haft lite stake hade de stryk Basses gula kort.