Fall IF 2019

Fall IF 2019 blir tillsammans med Järnboås div 7s roligaste förening! Vad det är som blir så roligt med Fall just 2019 ska jag försöka berätta om här nedan.

….
Det svåra är vart man svåra är vart man ska börja, sen flyter det bara på. Jag tänker att vi börjar där förra säsongen slutade. På Satin såklart!
På Satin har vi gjort fantastiska värvningar (Samtliga som presenteras här har kontrakt med Fall IF 2019) Första kanonvärvningen var när vi hittade Snoddas halvt som halvt medvetslös i baren, bara 12 centiliter sprit senare så var det klappat och klart. Snobbas är ny materialare i Fall och ingen är lyckligare än han själv, äntligen kan han koka i vad han vill i Flaskorna utan att någon gnäller på att det är för starkt blandat!

Nyförvärv nummer två @Henkiee vad vi ska med han till visste vi inte riktigt men han verkade skön och var DJ så någon nytta får vi säkert av honom, kontrakt skrivet!

Nyförvärv tre, Linda också känd som Lindblad Sebastian. Kontrakt med Fall IF men på grund av en väldigt skral ekonomi har vi valt att inte skriva över han då det kostar 300kr och ett samarbete med Sköllersta bara kostar 200, ekonomen har talat.

Nyförvärv fyra Josefin Åkerblad, Fall Ifs första tjej är värvad till föreningen. Till nästa säsong har vi ett helt damlag men tillsvidare får tjejer som vill lira i Fall spela i herrlaget.

Nyförvärv fem, här kommer den största bomben i hela division sju. Fredrik ”Törna” Törnqvist. Skyttekung i Sköllersta när de lirade högre upp i seriesystemet, också huserat i BK Forward några säsongen. Törna själv säger att han helst lirar mittback nu för tiden då kroppen inte håller för att varken springa långt eller fort.

Nyförvärv sex, Joel ”sextjugio” Jonsson. Joel har fått smeknamnet sextjugio efter att i matchen mot Axberg bytt ut sig själv för att han var trött. Han motiverade försvarade sin trötthet med att han tidigare i veckan varit ute och ”sprungit” 3 kilometer, med kilometertiden 6minuter och 20sekunder… Som tur är har Joel mycket bättre spelförståelse än vad han har kondition och vi har nu hittat den där defensiva mittfältaren vi tidigare har saknat! Välkommen Joel!

Nyförvärv sju, Freddy ”Fastfreddy” Lundell. Här har vi en spelare av rang vilken krigare och vilken jäkla kämpe, framförallt en sjukt rolig kille! Freddy är faktiskt den första spelaren som är fostrad i Fall. I sin första match för klubben får Freddy frågan vilken position han brukar spela på varpå Freddy svarar jag har bara spelat fotboll på skolgården tidigare. Jaha? FastFreddy har alltså inte representerat någon annan klubb vilket gör han till vår egenprodukt!

Nyförvärv åtta, Elis Wilhelmsson. Elis kommer senast från BK Forward och är troligen den spelare med mest talang i klubben. Elis tröttnade på fotbollen och vi hoppas på att kunna vara tillhjälp för att få killen att hitta kärleken till sporten igen. Elis kommer troligen inte spela i Fall så många säsongen då han är alldeles för bra för att spela i div 7. Vi är dock väldigt glada så länge det varar. Elis Brukar spela forward men i Fall har det blivit både mittback, ytter, central mittfältare och anfall. Återstår och se vart vi finner honom nästa match.

Nyförvärv nio Isak Bengtsson. Otroligt roligt att vi har fått in en ny målvakt i laget. Isak har under försäsongen stått för mycket fina insatser bland annat mot Laxå där han räddar två straffar och håller nollan. I och med att vi får in Isak så kan vi också spela kvällsmatcher då han ser bollen även vid skymning till skillnad mot vår andra målvakt som blir blind så fort det mörknar lite.

Ännu flera övergångar är gjorda men de presenterar vi vid ett annat tillfälle.

Förutom att vi har fått in ett gäng goa lirare har vi också andra saker som kommer att blir sjukt bra 2019. Bland annat Fall IF dagen. Fall IF dagen kommer att vara den 24/5, det kommer precis som förra året att vara barnens dag där det bjuds på fiskedamm, chokladjul, popcornmaskin, hamburgare, hoppborg och mycket mer! Se till att boka in det redan nu i kalendern!!

Mera som händer just 2019, Fall If är alla medlemmars lag. Fall har en facebooksida där det röstas om allting, vi är Sveriges mest demokratiska förening. Genom att swicha ynka 200kr och märka medlandet med FallIF19 så får man en inbjudan i Falli Ifs facebook grupp och får vara med och ta direkta beslut om hur laget ska ställas upp, vem som är kapten, vem som ska bänkas och mycket mer!

Vi välkomnar alla till föreningen, och även om du inte vill bli medlem så kan du i alla fall få dig ett skratt genom att följa oss på Fallif.se och på instagram under namnet @Fall_if. Det är också gratis entré på alla våra matcher och sjukt bra priser i kiosken, ses i sommar!