Tippa Fall IF 2019!

april 15, 2019 0 av admin

Har skribenten blivit spelberoende börjar ni fundera på? Nää inte riktigt än!

Här kommer en möjlighet till dig som tror dig kunna division sju utantill.
Spelet fungerar som följande. Antingen skriver du ut raden nedan, fyller i den och ger den ifylld till någon i laget. Alternativt fyller du i den i telefonen och skickar en bild till carber99@hotmail.com.

För att spelet ska registreras och vara giltigt ska lappen vara inne innan första matchen och det ska också betalas innan första matchen. Spelet kostar 40kr och betalning sker kontant till samma person som ni ger lappen eller genom en Swish till Carina Bergström på 0733621270.

Förutom de tre priserna som vi delar ut så ger vi också ut en gratis burgare på matchen mot Glanshammar till alla som har 5 av 5 rätt på de fem första matcherna.

Om det skulle vara två personer med lika många rätt när serien är avslutad så är det närmast i flest gjorda mål som vinner och är det lika där så är det närmast i flest insläppta mål och då kan det statistiskt sett inte bli lika.

Frågor? Skicka ett mejl till davidgarygustafsson@gmail.com

Ladda ner spelschema