Sköllersta IF – Axberg IF

april 12, 2019 0 av admin

Varför har Fall IF en rubrik som innehåller Sköllersta – Axberg?

Svaret är simpelt vi gillar vår systerförening! Och vi gillar spel.
Vi har rekat lite inför dagens omgång och finner ett stort spelvärde i Sköllersta mot Axberg. Spelvärdet finner ni varken på etta eller tvåa utan i kvällens match så kommer det att bli kryss!

Med oddset fem gånger pengarna finns det ingen tvekan att spela en hundring eller två. Anledningen till att det blir kryss är simpel. Sköllersta är bättre än Axberg, medan Axberg är mer taggade än Sköllersta! Som vi tidigare skrivit om tror vi att Axberg kommer att ligga bra till under vårsäsongen för att sedan sakta sjunka i tabellen.

Axberg kliver in i matchen med 3 raka segrar (Väldigt mediokert motstånd) och Sköllersta har under försäsongen vunnit 3 matcher och förlorat en. Förlusten kom mot division sju laget Glanshammar.
Enligt säkra uppgift kommer Axberg att vara lite kaxiga och starta med en uppställning 4-3-1-2 och kommer mötas av Sköllersta som ställer upp med 3-4-1-2. Båda lagen startar alltså offensivt.

Matchbild? Gissningen blir att Sköllersta kommer dominerar matchen medans Axberg försöker att skapa målchanser genom fasta situationer och kontringar. Axberg nöjer sig absolut med ett kryss. Jag tror att det viktigaste för Sköllersta kommer bli att inte förlora. Efter plumpen mot Glanshammar behöver man bygga självförtroende och en förlust i premiären skulle vara förödande.

Mitt spel? Jag själv har lastat två rödingar på Sköllersta, då har jag tänkt ungefär som man tänker när man spelar på Sverige i en landskamp alltså att man spelar med hjärtat istället för med plånboken.

Glöm inte bort att spela ansvarsfullt, Stay Cool. Bet Responsibly.
Trevlig helg!