Fall IF + Sköllersta IF = SANT!

april 3, 2019 0 av admin

April, april, din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!

1a april kunde ni läsa på vår hemsida att Fall IF tecknat ett samarbete med den Nigerianska klubben Wikki Tourists F.C. Det var faktiskt ganska roligt att flera personer gick på det och att under gårdagens serieindelningsmöte lyftes upp som en fråga då andra klubbar var rädda att Fall IF skulle bli nästa Cantalao (Santos). Det var vårt aprilskämt och stämmer inte. Vi har istället andra nyheter att släppa när det kommer till samarbete.

Fall IF + Sköllersta IF = SANT!
Fall och Sköllersta har kommit överens om 2årigt samarbete. Samarbetet fungerar som så att Sköllersta får låna ut spelare till Fall och samma sak åt andra hållet. Spelarna får spela i representationslagen och det medför positiva saker från båda parter. Sköllersta ges möjlighet att låna ut någon/några spelare som inte får så mycket speltid, eller om de har haft skadade spelare så får de chansen att matchas innan de ska upp i Sköllerstas A-lag. Fall ges möjligheten att åka iväg till matcher med avbytare. Fall ges också möjligheten att skicka iväg sina duktigaste spelare till Sköllersta för att testa chansen några divisioner högre upp.

Tack Sköllersta vi tror och hoppas att det här samarbetet kan leda till mycket gott framöver!