Sportchef bekräftar ryktet!

april 1, 2019 0 av admin

Sportchef bekräftar ryktet, spelare från Göteborg på väg in i truppen!

Det går rykten om att Fall IF har varit i kontakt med en spelare från Göteborg. Sportchef Lucas Johansson bekräftar att Fall har kontaktat spelaren och att de nu är mitt uppe i förhandlingar.

Kan du avslöja vem det är som är på väg in i klubben? (Lucas Johansson)
-Nu när ryktena är ute så kan jag berätta att spelaren som det rör sig om är Robin Karlsson.

Vad är det för typ av spelare som ni hittar i Robin? (Lucas Johansson)
-Nu ska man inte dra förhastade slutsatser och säga att affären är i hamn. Men om vi lyckas knyta ihop säcken och värva Robin så får vi en spelare som kan spela på samtliga positioner, Robin är en komplett fotbollsspelare och skulle passa mycket bra in i vårt lag.

En spelare som kan spela på alla positioner? (Lucas Johansson)
 -Exakt, det är det som gör Robin så speciell. Med sin spelförståelse och ett fantastiskt huvudspel skulle Robin passa perfekt i vårat anfall där vi spelar 4-3-3 och sedan när vi ska döda matchen är han perfekt som libro i vår 5-4-1 uppställning.

Coach om ryktet: (Rikard Bergström)
Om Robin skulle krita för Fall skulle det betyda allt. Vi saknar framförallt en spelare som är så vass på huvudet som Robin är. Han skulle tillföra massor med sitt huvudspel, samt så skulle han vara ett perfekt komplement i vårat anfall få han är en fantastisk bra boxspelare.

Kommentar från spelaren ifråga (Robin Karlsson)
-Att Fall hört av sig är smickrande. Det är allt jag kan säga, alla andra frågor hänvisas till min agent.

Avslutningsvis kan vi säga att kontraktet med Robin är så nära att det redan är ordnat med lägenhet i Örebro och just nu väntar vi bara på underskriften.