Startelvorna är släppta?!

juni 15, 2018 0 av admin

Inför superderbyt!

Precis samtidigt som det blev känt att Fall IF skulle starta som fotbollklubb startade snacket om derbyt mellan Pålsboda och Fall. Matchen mellan Fall IF och Pålsboda GoIF väcket mycket känslor då det ligger geografiskt nära varandra och för att Fall IF till viss del består av spelare som tidigare representerat de röda.

Som tur är så har skrivkrampen gått över och ni ska nu få mera information om superderbyt. Genom att ha scoutat träningar, mutat personal i de båda klubbarna har vi fått en hel del information som vi nu delar med oss av kvällen innan den stora dagen!

Hur startar respektive lag morgondagens möte? Det finns såklart massor av frågetecken och vi kommer säkerligen inte att få facit här ikväll, mycket kommer troligen handla om dagsform. Båda lagen har mycket osäkerhet i truppen, men vi ska i alla fall försöka oss på en gissning.

Vad finns det för frågetecken?

? 1. Hittar Pålsboda till Fall?
?2. Hinner Niklas att bryta något mera ben innan matchstarten imorgon?
?3. Kommer Phanom att hitta till samlingen? Hinner han dit i tid eller får han cykla till Sköllersta som uppvärmning?
?4. Hinner Edunds fot läka? Hur hårt smärtstillande kan man spela fotboll på?
?5. Vilka är Fredrik Forslin och Herman Chrunak?
?6. Kommer Pierre att prata om sitt drömmål på Fall? (Det är nog inget frågetecken?)
?7. Hur många Junisar har skavsår?
?8. Kommer Billy Hammer till matchstart eller är Argentina – Island viktigare?
?9. Får Rikard Fortfarande på sig matchtröjan?
?10. Det ryktas om att Peter Strömberg gör comback?

Saker där det inte finns några frågetecken.
1. Man hittar Edwin på Satin.
2. Det finns burgare i kiosken
3. Det blir en fest!

Start 11 (Gissningsvis kan variera kraftigt!)

Som ni på bilden kan så ställer Pålsboda gissningsvis upp med en 5-3-2 uppställning till början. Extra viktiga för Pålsboda blir såklart Alexander Carlsson som är i storform (hängde 3 kassar förra matchen) Patrik Larsson som alltid är riktigt vass. Tillsammans med Hjalle i Finnerödja är han seriens bästa spelare. Samt att mittfältet med Crom och André fungerar.

För Fall IF är det viktigaste att dagen innan inte hitta allt för många spelare på Satin. Får man det och fungera så kommer Fall att kunna ställa ett riktigt slagkraftigt gäng på planen. (Bengtsson brukar ta hand om att scouta uteserveringar så det ska troligen inte bli ett problem)

Jag vill understryka att laguppställningarna bara är gissningar. I Fall IF är konkurrensen stenhård, i den gissade startelvan finns varken Glenn, Tyni, Simon Bergström, eller Pelle med. Samtliga av dessa har startat majoriteten av matcher.

Vi ses imorgon, då blire party!!