Den saknade målvakten!

juni 12, 2018 0 av admin

Det är ingen hemlighet att Fall IF under säsongen har haft problem med att hitta någon att ställa mellan stolparna. Dubbel värvningen av Lundqvist, Olofsson gick i år skogen. I och med att Lundqvist drog på sig en allvarlig skada i sin första match. Och Olofsson skulle satsa på spel i korpen så var vi tillbaka till ruta ett, utan målvakt.

Stunden är kommen, gud har skänkt oss en ängel! Oliver Dimas Berg.

Namn: Oliver
Ålder: knappa 24
Familj: Sambon Louise Persson. Syskonen, Joakim Viklund, Adam Fredriksson, Gabriel Berg, Isak Eriksson, André Bylund, Johan Sandberg, Kristoffer Carlsson, Mimmi landérus.
Yrke: Personlig tränare
Politisk läggning: Bajen partiet.

Hur kommer det sig att du röstar på Bajen partiet? Du är ju ÖSKare!
Det kan tyckas låta konstigt att jag röstar på Bajen partiet men de lyfter upp de viktigaste frågorna i valet och jag tycket det är viktigt att det finns ett parti som kämpar för dessa.
1. Kall bira på bolaget.
2. Försäljning av starköl på fotbollsmatcher.
3. Högkostnadskort för bira på bolaget.

Fall IF har släppt in mycket mål i slutet av matcherna, orken finns inte riktigt. Med tanke på ditt jobb (PT) kommer du att börja ta hand om fysträningarna?
Vi har haft det tungt en period nu, det finns mycket som behöver slipas på och jag kommer självklart att dra mitt strå till stacken. Coach Tim får slipa på taktiker och hålla i träningarna fram tills sommar uppehållet då går jag in och tar över. Under sommaruppehållet kommer det bli ordentligt med fys! I höst kommer Fall IF vara starkare än någonsin!

Du jobbar som PT alltså, är det heltid eller extraknäcker du med något annat?
Jag jobbar även i köket på restaurangkedjan MAX där jag är kökschef. Det är ett kanonjobb sköna kollegor, bra mat samt så får man skratta lite åt alla som kommer in och ska äta 03:00 en lördag.
Köket på MAX alltså, då blir det riktigt bra burgare på Fall IFs hemma matcher?
Jag ska lära Peter allt jag kan, jag kan lova att vi kommer servera de bästa hamburgarna i division 7!!

Fem snabba

Mc Donalds vs Burger king? – Idiot.

Gymmet vs Soffan? – Gymmet!

Heldag med sambon eller med Fall IF? – Pass.

Sommarsemester VS Vintersemester – Sommarsemester!

Fifa vs NHL Fotboll!

Tack för att vi fick lära känna dig lite mera Oliver, hoppas att vi får se dig vakta kassen många matcher för Fall IF!