Fall IF tar första 3poängaren någonsin!

maj 27, 2018 0 av admin

Fall IF – Kilsmo IK blev en lika dramatisk match som alla hade väntat sig!

Efter bara 18 spelade sekunder kunde Fall sätta 1 – 0. Rikard sparkar igång matchen genom att spela hem bollen till Asplund som tar emot bollen och sedan klipper iväg den ut mot kohagen där Niklas befinner sig, tar emot bollen, gör sin gubbe, slår ett inlägg in i straffområdet där Marko kommer flygande och dundrar in 1-0.

Dennis Sandhu, tillvardags mittback i Kilsmo rycker tag i bollen och snubblar sig igenom hela Falls mittfält och precis när han har tagit klivit in i straffområdet får Bengtsson för sig att riva ner Dennis. Domaren blåser i pipan och pekar på straffpunkten. Dennis plockar upp bollen lägger upp den på straffpunkten och gör det han ska. Kvitterat 1-1.

Fall IF gör 2-1 genom en monster utspark av Oliver, bollen studsar 1 gång innan Marko är där och knoppar in den.

Matchen står och väger fram och tillbaka, inget av lagen verkar vilja styra matchen, domaren blåser för halvtidsvila, och Fall spelarna samlas runt grillen för att nypa en burgare eller två.

Andra halvlek blir en transportsträcka utan vidare spänning, Fall kastar in Sjuklingen Gustafsson som hoppar in i 82a och gör 3-1 efter att ha lurat upp deras vänsterback på läktaren.

Fall IF tar sina första 3poäng någonsin och den enda som är lyckligare än spelarna i Fall är E. Gustafsson som är i Warszawa och dricker öl (Han tycker sig ha hamnat i himlen).

Summeringen blir att vattnet från hälsokällan gjorde susen!

-OBS- Matchen är inte spelad ännu! -OBS-