Svensk mästare?

april 27, 2018 0 av admin

Fall IF värvar ännu en spelare som haft ett längre uppehåll ifrån fotbollen.
Denna gång är det ingen mindre än Adam Fredriksson, med sitt långa hår och snabbhet kommer han sätta skräck i motståndarna på kanten!

Coach Edvinsson om nyförvärvet.
-Utöver sin snabbhet var Adam som ung även känd att lyckas skada en hel del spelare, för det mesta sina egna. Matchen hade oftast inte ens startat innan någon hade en blånagel eller ett kapat benskydd. Man kan tolka det som klantighet eller orädd och stenhård. Med en riktig vinnarskalle passar han perfekt in i Falls lagbygge!

Om Adam

Ålder: 24
Moderklubb: Sköllersta IF
Senaste klubb: Sköllersta IF
Familj: Sambo, mamma, pappa, syster & sin vejp
Jobb: Biträdande butikschef på Teknikmagasinet
Favorit dryck: Vit monster/Guldklimp

Fast att han beskrivs här ovan som ”hård och orädd” så gillar han att filma. Dock inte på planen, men utanför planen har han fler hobbys än vad en normal människa har strumpor under en hel livstid. Det är allt från fotografera & filma till att hålla på med gymnastik. Vem vet vad vi får se för målgester om Adam hänger en på sköllervallen, kanske att den patenterade framåtvolten kommer fram.

Svensk mästare?
Att köra drönare är en självklarhet när man jobbar på Teknikmagasinet. Till vardags kör han slalom med sin drönare mellan tanterna på Marieberg köpcentrum. Detta gjorde att han blev handplockad att vara med i SM i dröneri? Tyvärr blev det ingen medalj där. Men som en del av myrsloks familjen får han ta en guldklimp efter varje match!

Vad har du för förväntningar på säsongen?
-Det känns otroligt roligt att spela fotboll igen och jag tror att säsongen kommer vara precis det. Rolig.

Hur ser dina förväntningar på dig själv ut?
-Jag förväntar mig att kunna göra mer än 5 duttar till sommaruppehållet.

Känns det realistiskt att uppnå det redan innan sommaren?
-Jag har dragit ner på kolhydraterna rejält nu, så det tror jag är fullt möjligt!

Okej, till sist. Den patenterade framåtvolten, kan du förklara mer?
-Jag är som en katt, landar ”nästan” alltid på fötterna.