Fall IF värvar mittback

april 23, 2018 0 av admin

Fall IF kan med glädje presentera ett av de tyngsta nyförvärven i div 7, David Asplund!
I David finner vi en stark mittback som spelar med ett stort självförtroende och som vågar ta för sig när det behövs!

Sportchef Johansson om värvningen
I ”Aspen” finner vi en stark mittback som kommer komplettera Niklas och Hammer otroligt bra. Aspen är stark på huvudet och kommer med största sannolikhet tillföra lika mycket offensivt som han kommer göra defensivt. Aspen har tidigare lirat i Hidingsta och är van med spel från högre divisioner. Det kommer inte att bli något snack, Aspen kommer göra succé i Fall IF.

Tränare Edvinsson om Asplund
Jag är otroligt glad över att vi lyckades ro den här värvningen i land. Aspen är precis det vi behöver i backlinjen. Lugn när det behövs lugn och tänder till och pushar laget när det behövs! En glädjespridare!

Vad är dina tankar kring Fall IF
Som jag förstår det så har det varit en stor uppståndelse kring denna nystartade klubb. Det pratas mycket och som jag förstår det så är det vi som är ”the bad guy”. Jag gillar när det är lite småtjurigt. Det är många härliga matcher att se framemot. De två roligaste blir derbyt mot Pålsboda och matchen mot Kilsmo!

Hur kom det sig att det blev Fall?
Edlund ringde på fyllan och började gapa å skrika om att det var ett nystartat fotbollslag i stan och att jag var tvungen att hänga på. Att han sedan även nykter fortsatte att prata om Fall gjorde att det blev intressant. Och på den vägen var det.

Vilken spelare påminner du om, tycker du själv?
Jag tror att jag är ganska lik Sergio Ramos. Jag är stark i luften och jag tror att jag kommer kunna bidra på offensiva fasta och även avgöra några matcher.

5 snabba
öl eller grogg?
Bärs!
Pizza eller grillat?                         Grillat!
Utekväll eller hemma mys?   Ute kväll med sambon & grabbarna!
Sommar eller vinter                   Sommar!
Synt eller rock?                              Rock!