Längd i backlinjen!

april 17, 2018 0 av admin

Fall IF värvar Billy Hammer!

Om Billy

Billy Hammer

Ålder: 23

Moderklubb: Pålsboda GoIF

Favoritlag: AIK & Florida Panthers.

Yrke: Sportjournalist

Smeknamn: Deco

Sportchefen

När kontraktet med Billy var påskriver och klart sammanfattade sportchef Johansson det hela med dessa ord: ” Detta är en dröm som gått i uppfyllelse”

Tränare Edvinsson om nyförvärvet

Det är en spelare vi länge drömt om. Vi har äntligen fått den mittback som saknats i laget. Vi har tre bra mittbackar i Niklas, Aspen & Tyni. Dock är det lite tunt och med Billy får vi den bredd som laget behöver. Billy är en stabil och trygg mittback, med sin längd blir han en viktig kugge i försvaret samtidigt som han skapar farliga målchanser på alla offensiva fasta situationer.

Billy själv om att spela för Fall IF
Det är en ära att få ta på mig den guldfärgade tröjan. Jag kommer att kriga och göra vad jag kan för klubben. Det är sjukt bra stämning i truppen och jag tror att det här kommer bli den bästa fotbollssäsongen på länge.

Billy, en spelare som du måste kunna välja och vraka bland klubbar som vill ha din signatur. Varför föll valet på Fall IF?

Gemenskapen. Jag är 23 år och vet att jag inte kommer att bli fotbollsproffs. Jag kommer inte kunna träna hur mycket som helst och då passar Fall perfekt för mig att spela i. En träning i veckan och en match i veckan är ett perfekt upplägg. Att ha roligt är det viktigaste. (Dem som känner Billy vet att han ljuger i den här frågan. Billy tycker det viktigaste är att vinna!)

5 Snabba lära känna Billy frågor.

Favoritsport?

Lacrosse! Fruktansvärt fysisk och rolig sport. Mycket underskattad!

Om du bara fick lyssna på en låt resten av livet vilken skulle det bli?

”Å vi är AIK”

Favoritskribent?
Jag själv, finns inte många som skriver så bra!
(Läs själv https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/q94Go/chelsea-staller-in-sin-segerparad)

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Sluta, jag är för pryd för sånt här!

Bajen eller Djurgården vinner SM-guld, du måste välja vilka.

Försöker du vara rolig eller?