Fall IFs första riktiga övergång!

april 15, 2018 0 av admin

I lördags blev Fall IFs första övergång någonsin bekräftad. En övergång där David Gustafsson skrevs över ifrån Sköllersta IF till Fall IF. I David finner vi en outtröttlig anfallare som alltid tar jobbet. Det finns få på planen som kämpar och sliter så mycket dom Gustafsson. Även utanför planen drar han ett stort lass för Fall IF som ordförande och en av grundarna av klubben är han en viktig kugge både på och utanför planen.

Om David
Namn:
David Gustafsson
Ålder: 24
Längd: 1803mm
Smeknamn: Gary
Bor: Sköllersta
Moderklubb: Sköllersta IF
Bästa vän:
Katten Affe
Arbete: Restaurangchef på Henkas

Tillvardags hittar vi David på restaurangen Henkas i Kumla där han är delägare och restaurangchef. Som person är David lättsam och har genom sitt sätt att vara lätt att lära känna nya personer. Utöver att jobba heltid på restaurangen sitter David också som ordförande i tre stycken styrelser. Pålsboda IBF, Suecia Vincere, Fall IF. David har alltid många bollar i luften och det är alltid något nytt på gång.

Berätta något 3 ”udda” saker om dig själv.
1. Jag är en av få personer som är uppvuxen i Sköllersta & som bor i Sköllersta men som inte har arbetat på Lithells!
2. Jag håller alltid avtalad tid. Jag är aldrig sen.
3. Jag är en av de 1% på jorden som aldrig har sett ett game of thrones avsnitt!

Som ordförande och anfallare i Fall så är du en av de personer som kan klubben bäst.
Vad har Fall IF för sportslig målsättning och var hamnar ni i serien?
Fall IF har (utan att veta vad motståndarna besitter för kvalitet) sagt att vi ska ha som målsättning att ta steget upp till Div 6 redan första säsongen. Jag tror att serien kommer att sluta på följande:
1:a Finnerödja IF
2:a Fall IF
3:a Pålsboda GoIF.
4:a Örebro United FC
5:a Mulhyttan IF
6:a Röfors IF
7:a Kilsmo IK
8:a IF Nerike

Det kommer att bli två otroligt tuffa derbymatcher mot Pålsboda, om du skulle tvingas välja ett av dessa två scenarier, vilket väljer du? Vinna serien och förlora mot Pålsboda. Eller vinna mot Pålsboda och missa uppflyttning?
Från våran sida så ser vi ingen prestige i att vinna ett derby. För oss handlar det om att komma så högt upp i tabellen som möjligt. I derbyt mot Pålsboda kommer det såklart att bli mycket känslor just för att det är ett derby. Jag vill dock poängtera att det är Pålsboda som har allt att förlora och vi bara har allt att vinna. Dom tränar 2 gånger i veckan och har hållit igång stora delar av vintern, spelat en hel drös med träningsmatcher. Vi i Fall IF har fortfarande inte tränat och har spelat en match.

Menar du att Pålsboda bär favoritskapet i mötet med Fall IF?
Absolut inte! Vi är bättre på pappret och får vi bara några träningar tillsammans så kommer Tim lyckas att sätta ihop det här laget utan några konstigheter.

Tidigare har vi skrivit om att det ryktas om hard feelings mellan Fall IF & Pålsboda. Hur ser det ut mellan Fall IF och Sköllersta.
Det ser väldigt ljust ut! Våra förhoppningar är att vi ska kunna styra ihop ett gemensamt lag som ska spela en b-lags serie. Vi har för tunn trupp för att ha ett eget b-lag och Sköllersta har inte heller hur bred trupp som helst så det samarbetet skulle gynna båda klubbarna! Sköllersta är väldigt härliga att ha att göra med och vi kommer att spela våra hemmamatcher på Sköllervallen.

5 snabba
Du landar på en uteservering vad är första beställningen?
En Old fashioned!

Är du en planerare eller en spontan person?
Spontan!

När du sjunger i duschen, vilken låt sjunger du på?
Jag rappar någon låt med Fricky.

Vad är det bästa med David Gustafsson?
Ärlighet, jag säger det jag tycker.

Om du var politiker, vilket parti skulle du representera?
Pass