Inför Östansjö IF – Fall IF

april 13, 2018 0 av admin

Eastelake IF Första laget att bryta Fall IFs svit?
Fall IF har fortfarande inte förlorat någon match sedan klubben bildades. Imorgon (Lördag) Står Eastelake för motståndet. Eastelake som till vardags håller till i div 5 kommer bli en svår nöt att knäcka för Fall IF.

Vilka förväntningar finns inför matchen?
Det är första matchen för Fall IF i klubbens historia. Ingen träning är ännu gjord och för motståndet står Östansjö IF. Ett Östansjö som inte har imponerat på försäsongen och gör allt i sin väg för att finna formen innan serien startar om två veckor.

Slutsålt.
För de supportrar som fortfarande inte köpt säsongskort rekommenderar vi komma i god tid innan. Rykten har gått och det beräknas finnas ca 5 000 personer runt planen imorgon 14:00 när Fall IF möter Östansjö IF.

Välkommen!
Glöm inte den guldiga halsduken och om ni ska dricka något gott till matchen så hoppas vi att det är inköpt från Sofiero.