Fall IF värvar ungt!

april 13, 2018 0 av admin

Triss i nyförvärv.

Det är med glädje som Fall IF idag kan gå ut och presentera 3 stycken nyförförvärv. Vi börjar med att presentera Gustav Strömberg, inte som spelare utan som ungdomsansvarig i klubben. Det har varit på gång ett tag men vi är nu överens och det är vi väldigt glada för.

Gustav om att bli ungdomsansvarig.
Jag har alltid gillat ungdomsidrott. Det speciella med ungdomar är att utvecklingen går så fort. På bara några år kan ungdomarna gå från ingenting till att spela hur högt upp som helst. Mitt första uppdrag i klubben blir att hjälpa Lucas scouta unga spelare. Eftersom Fall IF bildades så tätt inpå säsongen så är det inte den lättaste uppgiften att värva spelare då de flesta redan har kontrakt med andra klubbar.

Men du tillsammans med Lucas har hittat några guldkorn i alla fall?
Det stämmer, idag fick vi triss! Vi har idag gjort klart med klubbens tre yngsta spelare hittills: Jonathan Eriksson, Hugo Olsson & William Henriksson

Jonathan ”jonte” Eriksson (Alternativt smeknamn 51:an)
Jonathan Eriksson född den 4 februari 2000 hittar vi senast i IFK Kumla. Jonte spelade juniorfotboll fram tills 2014 då han blev brutalt tacklad och fick en allvarlig skada i knät. Efter skadan väntade en tuff tid med rehab och sedan ännu mera rehab. Det gick långsamt och Jonte tröttnade på att rehab träna, och valde då att inte komma tillbaka till fotbollen något mer. Förrän nu! Säsongen -18 kommer vi hitta Jonte i en guldig matchtröja med en myrslok på bröstet spingades på alla de fina planerna som division 7 har att bjuda på. Jonte finner vi som mittback eller som wingback.

Hugo Olsson
Hugo Olsson född den 25 mars 1997. Till vardags jobbar Hugo med att lägga plattor. När Hugo inte lägger plattor är han ute och fester eller så hänger han på någon dejtingsajt. Hugo swipar snabbare på tinder än någon annan! (Till och med snabbare än Kiffe) Hugo är vältränad och kommer bli en viktig kantspringare i Fall IF

William Henriksson
William Henriksson född den 21 mars 1996. I William hittar vi en liten ettrig anfallare vars ork aldrig verkar ta slut. William kommer att bli en viktig puzzelbit i Fall IFs tiotusenbitarspuzzel. William har tidigare spelat i IFK Kumla. På fritiden umgås han med sin sambo Alicia eller så kollar han på sport. Vilken sport spelar inte så stor roll så länge det är en boll inblandad.

Ordförande Gustafsson om värvningarna
Det är sjukt roligt att vi nu har börjat hitta spelare längre ner i åldrarna. Vi har just nu en otroligt skön blandning med spelare i A-laget. Dessa värvningar är ett första steg för att i framtiden kunna starta ett U-21 lag. Som sagt jäkligt kul, nu får sportchefen fortsätta presentera spelare så kommer det här bli den bästa säsongen i Fall Ifs historia.