Tyngd i lagbygget!

april 12, 2018 0 av admin

Dags för spelarpresentation nummer 8. Här pratar vi om en spelare som tillför styrka och tyngd i anfallsspelet. Ni vet säkert redan nu vem vi pratar om? Det är såklart Rikard Bergström.

Rikard som är en utav upphovsmännen till denna förening kommer närmast från en lång karriär i Pålsboda GOIF. Där han vunnit både röda och gula kort ligan varje säsong. Men nu har han lugnat ner sig, skaffat villa, Volvo och flyttat till Sköllersta. När det kommer till vintersport så är innebandy det självklara valet, där han representerar Pålsboda IBF. Även där toppar han ligor, den interna poängligan tog han hem en fin 2a plats. Men framförallt så kom han på plats 50(!) utav alla spelare i hela Sverige, dock i utvisningsminuter. Det summerar Rikard ganska bra, tuff men produktiv.

Om Rikard:
Ålder: 24
Moderklubb: Pålsboda GoIF
Senaste klubb: Pålsboda GoIF
Familj: Sambo
Favorit lag: Los Blancos.
Favorit öl: Sofiero 7,5 Guldklimp
Position: Anfallare

Berätta lite kort om varför Fall IF blev till?
-Roligt gäng, lite träningar och mycket matcher. Blir det bättre?

Hur ser du på din spelstil på planen?
-Jag skulle säga att jag är lite som Hysén diagonalt, kanske lite kortare stubin och lite fler gula kort på kontot.

Hur är formen nu inför säsongen?
-Jag har aldrig varit så stark eller så snabb som jag är just nu , måste nog vara alla träningspass på Fall IFs gym och med Mathias Olssons vin diet.

Vad tror du om säsongen?
-För våran del tror jag att vi toppar tabellen om alla håller sig skadefria och inte drar på sig så många avstängningar. Mitt personliga mål är att hålla mig på under 5 gula och 1 rött på 14 matcher.
Annars så ser det ut som en tuff serie, med både Pålsboda och Finnerödja som jag ser som topplag.

5 snabba:

Rödvin eller öl?
-En blandning mellan Guldklimpen och Mobergs rödtjut.

Back eller Forward?
-Vad jag vet så har inte Tobias Hysén varit back?

Rött eller Blått?
-Dum fråga, dumt svar.

Snygg tackling eller snyggt mål?
-Solklart med en snygg tackling.

Hämtad mat eller lagad mat?
-Lagad? Jag har inte ens använt min spis men har haft sönder 3.

Det ryktas om att en ny läktare ska byggas på Sköllervallens b-plan. Där man kan köpa ett säsongskort och då få en sittplats, en hamburgare och en guldklimp till varje hemmamatch.
Är det du som är ansvarig för den idén och finns det någon sanning bakom ryktet?
-Ingen kommentar 😉