Fall Ifs chockvärvning!

april 11, 2018 0 av admin

Här är en av årets galnaste fotbollsvärvningar! För sin ringa ålder har han en otrolig rutin och det är inte många människor som kan svepa en bärs som Martin ”Blondi” Bengtsson.

Hur kommer det sig att Fall IF värvar denna avdankade fotbollsspelare.
Efter gårdagens spelarsläpp så är det inte längre en nyhet att det börjar sina i kassan hos Fall IF. Jag känner att jag har fått ett omänskligt uppdrag. Att försöka värva ihop ett lag som ska vinna div 7, med en budget som knappt täckte Edwins första uteserveringskväll på Satin… Jag gör så gott jag kan och man får se det positiva, i Bengtsson får vi i alla fall en spelare som sprider glädje, säger Fall IFs sportchef Lucas Johansson.

Coach Edvinsson om nyförvärvet.
– Jag vet inte mycket om denna spelare. Första gången jag träffade honom var på upptaktsmötet i fredags. Då hade han 1,5 promille i kroppen och visste knappt i vilket lag han var med i (Beerpong turnering). Jag har hört rykten om att han dricker mycket öl, men rykten är alltid rykten. Och med den kroppen han hade kan han i alla fall inte vara helt otränad!

Hur kändes det i lördagsmorse när du vaknade upp och insåg att du hade skrivit ett 3års kontrakt med Fall IF?
– Det första jag kände i lördagsmorse var en illamående, olustig, äcklig känsla. Efter att ha spytt ett par gånger så kände jag mig starkare och faktiskt ganska glad över att ha kritat på ett 3års kontrakt med Fall IF.

Vad vet du om Fall IF?
– Fall är ett lag som spelar framtidens fotboll och det kommer inte ta lång tid innan man finner denna fina klubb långt högre upp i seriesystemet. Jag känner mig glad över att få ta del av den här resan!

Roligt att höra vad du tycker om Fall IF, nog om det. Vi vill veta mer om dig, vem är du vad gör du?
– Jag är en ganska vanlig person. Jag går till jobbet 5 dagar i veckan, (ungefär lika ofta som han besöker Satins uteservering) väl på jobbet så arbetar jag med dricksvatten. När jag inte jobbar eller är på någon härlig uteservering så umgås jag med vänner, spelar dator, kollar på fotboll eller solar.
Om du skulle fasta på en öde ö och bara fick ta med tre stycken saker, vad skulle du ta med?
– Alltså min högsta önskan skulle vara en Sofiero 7,5 (en guldklimp) som aldrig tog slut och som alltid är kall. Det skulle vara underbart. Det skulle räcka för mig.

Om Martin

Ålder: 23
Moderklubb:
Pålsboda GoIF
Senaste klubb:
Pålsboda GoIF (2011)
Familj:
Bor själv men mina närmsta är mamma, pappa & Johanna
Jobb:
Vatteningenjör
Favorit öl:
Sofiero 7,5 Guldklimp

Tack för idag Martin, avslutningsvis så undrar jag bara om det stämmer att din syrra är så snygg som alla säger?
– Jag gillar inte att objektifiera människor, jag vill se alla som personer inte objekt.

Ingen kommentar alltså?
– Nej.