Presskonferens tisdagen den 10 April

april 10, 2018 0 av admin

Välkomna till denna presskonferens tisdagen den 10 April, efter att Fall IF har lyckats värvat innermittfältaren Edwin Gustafsson.

Enligt rapporter har denna värvning krävt större delen av er övergångsbudget. Kommer du fortsätta jobba på detta sättet, eller kommer du fortsättningsvis fördela budgeten och spendera den på flera nyförvärv istället?
-Jag kommer fortsätta spendera de pengar som finns tillgängliga för att förstärka truppen.

Ärligt talat, om man lägger så mycket pengar på en spelare finns det väl en uppenbar risk att Gustafsson bara blir ytterligare en av fotbollens svindyra floppar?
-Visst är det en chansning, men ibland måste man våga ta lite risker i ett sånt här jobb.

Anser du att de stora övergångssummor som spenderas på spelare ökar pressen ännu mera att spelaren måste lyckas?
-Jag skulle aldrig godkänt den här värvningen om jag inte visste att det var väl spenderade pengar och att spelaren kommer bli viktig för laget.

Många experter menar att du kanske spenderat för mycket på den här övergången med tanke på Edwin Gustafssons kapacitet. Du måste väl ändå medge att den här affären knappast kan sägas ge valuta för pengarna?
-Det är väl ganska uppenbart vad jag tycker. Har ni inga bättre frågor?

Har den här värvningen krävt en stor del av er övergångsbudget?
-Det är inte helt tomt på banken, men det här avtalet tog en hel del av budgeten.

I så fall, kommer ni bli tvungna att sälja spelare för att rädda klubbens ekonomi?
-Jag köpte in dessa spelare för att förbättra truppen utifrån en överenskommen budget. Det vore ganska korkat att försvaga truppen genom att sälja spelare!

Presskonferensen hölls av Tränare Tim Edvinsson.

Om Edwin
Ålder: