Fall IF hämtar veteran med rötter i BK Forward

april 9, 2018 0 av admin

Fall IF kan stolt presentera ännu en rykande het övergång. Denna gång har man letat högre upp i divisionerna och lyckats få in en riktig fullträff. Freddy Lodesjö med rötter i BK Forward och som senast spelade i Sköllersta är Fall iFs senaste värvning.

Sportchef Lucas Johansson om den senaste värvningen.
-I Freddy hittar vi en mycket rutinerad back. Jag själv minns Freddy som en högerback med stora offensiva kvalitéer. Freddy har ett förflutet i Sköllersta IF och BK Forward (Var med och spelade upp Sköllersta till div 3 2008)

Interljuv med Freddy:
-Freddy, du är den spelare i laget som har spelat högst upp i seriesystemet. Känner du stor press på grund av det?

-Nej, jag tror inte det kommer att bli några konstigheter. Jag känner inte mer press på mig själv än vad någon annan gör. Vi är ett lag.

-Av presenterade spelare är du den enda över 30, tankar kring det?
-Det verkar som att jag får ta på mig pappa-rollen i laget. Förhoppningsvis kommer det in fler äldre spelare i truppen så jag inte blir tvungen att byta blöja själv på alla pojkspolingar i laget.

-Under din tid som aktiv ryktas det att du hade ett otroligt klipp i steget, stämmer det?
-Det stämmer, jag var alltid bland de kvickaste spelarna på planen dock var det ca 10kg och 7år sedan. Jag har bestämt mig för att bli minst lika snabb som förr och har därför tagit det här med försäsong riktigt seriöst.

-Men Fall IF har väll ingen försäsong att skryta med?
-Det stämmer, Fall IF har ingen försäsong. Det är upp till varje individ att ta det ansvaret. Jag själv tex åker 3 veckor till Thailand för att träna upp kondition och fysiken till vad den en gång har varit.
Det var ansvarsfullt!

Om Freddy.
Ålder:
Moderklubb: Sköllersta IF
Jobb: Projektledare inom bygg.
Hobby: Poker, Dataspel
Utbildning: John Bauergymnasiet, IT
Bor: Örebro

10 snabba
Bärs eller Grogg? –
Sofiero 7,5!
Sover du med eller utan kläder? –Naket är skönast!
Favoritsport? – Fotboll såklart!
Bästa semesterlandet? -Thailand där jag är i skrivande stund!
Om du bara fick se en film resten av livet, vilken skulle det bli? -Dirty Dancing.
Bara lyssna på en låt resten av livet, vilken låt? – Time of my life
Favorit Skådis – Patrick Swayze
Favoritlag? – Arsenal!
Om du vann på Eurojackpot, vad är det första du skulle göra?
-Bygga en stor fotbollsarena vid Fall!
Drömjobb? -Pokerproffs.

Vad är ditt personliga mål för säsongen?
Rent sportsligt har jag inget mål. Jag vill vara en förebild för de yngre spelarna i laget.  Jag vill också stötta och hjälpa mina lagkamrater så mycket jag kan både på planen och utanför planen.