7.5 – spelarpresentation nummer ett!

april 6, 2018 0 av admin

7,5.
Då pratar vi inte om omkretsen på ett bankkort, storlek på någon penis eller liknande. Då pratar vi riktiga saker. Vi pratar såklart om guldklimp. Redan nu är det avslöjat att vi pratar om Sebastian Edlund! Killen med fler smeknamn är vad Donald Trump har skandaler!

När ni ser nummer 75 springa in på planen kommer ni att se en spelare som bär upp tröjan med stolthet. Killen som skulle vara beredd att gå i graven för att försvara numret på sin tröja! Ni som fortfarande inte vet vad en guldklimp är så ska vi förtydliga. Det är inte Putins guldreserv, det är inte Sean banans halsband. Det är något så fint så det skulle till och med få Dolf Lundgren att bli tårfylld.
Det är såklart Sofiero 7.5% vi pratar om.

Varför skriver ni så mycket om guldklimp? Skriv något roligt om Edlund istället!
Det är något bara en person som inte känner Sebastian skulle säga. För alla som känner honom vet att guldklimp är hans liv. Det är som Yin och Jang, Bill & Bull, Piff & puff, de är som ett.

Om Sebastian:
Ålder: Knappa 24
Arbete: Golvläggare
Familj: Katten Rut
Bor? Örebro
Favorit lag: Arsenal
Favoritspelare: Nicklas Bendtner
Moderklubb: Sköllersta IF
Bästa tränare: Tim Edvinsson
Position: Innermitt
Vad vill du få ut av säsongen kommande säsong?
-Bara att få vara en del av det här underbara laget och att få dricka guldklimp i sommarvärmen.

Det var inte särskilt höga målsättningar?
­-Syftar du resultatmässigt så finns det inget annat än att vinna serien. Med truppen vi har så är allt annat än att vinna serien en förlust. Jag skulle vara den första att kräva Lagledningens avgång!

Många jämför dig med Peter Crouch, kommentar till det?
-Hade jag fått rätt förutsättningar som ung så hade det inte varit omöjligt att jag också hade spelat i värdens bästa fotbollsliga. Nej, serriöst dom 2 stora skillnaderna på mig och Crouch är att han har fler träningstimmar i bagaget än vad jag har. Samt så tror jag att jag har aningen bättre spelförståelse.

Så skillnaden på dig och Crouch är att han har tränat mer än dig?
Ja, samt att han hade bättre förutsättningar som ung. I form av välutbildade tränare (Jag menar absolut inte att Rodney var dålig!!) samt träningsanläggningar mm.

Att Fall IF spelar i färgerna guld-blå-blå är tack vare dig?
-tanken var att spela i guld-blå-guld precis som en guldklimp ser ut. Att det blev färgerna guld-blå-blå var för att vi ännu inte har kommit överens med Sofiero angående sponsoravtalet. Det är fortfarande inte omöjligt att se oss spela i guld-blå-guld. Bollen ligger just nu hos Sofiero!

Vi kör 5 snabba som vi brukar
Om ditt liv var en låt, vilken låt skulle det vara?
-”Det är fredag vi ska parta”

Du sitter i en frågesport och har kommit till miljonfrågan vilket ämne väljer du?
-Sport!

Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
-Guldklimpar i mängder!

Om du fick döpa om dig själv vad skulle du heta?
-Kunglund

Den egenskapen som du gillar mest med dig själv?
-Att jag är jordnära och har självinsikt

Rykten säger att du är bland dom roligaste som finns på Snapchat. Har du möjlighet att dela med dig av ditt användarnamn?
Det får jag ofta höra, alltså att jag är ganska rolig att följa på snapchat självklart delar jag med mig av mitt användarnamn. Lägg till Sebastianedlund (På egen risk)