Första spelarpresentationen! Eller?

april 5, 2018 0 av admin

Varför det är oklart om det här är den första spelarpresentationen eller inte, är inte en fråga om han ska spela eller inte, utan det är frågan om han kan spela överhuvudtaget. Spelaren vi pratar om drog på sig en otäck skada i slutet av förra säsongen. En korsbandsskada som i värsta fall kan göra att vi inte kommer att få se honom på planen. Även om han inte är på planen är det en person som lyfter laget genom alltid vara positiv och hjälpsam.

Det är såklart Lucas Johansson vi pratar om.
Mannen som skulle kunna snacka ner vilken politiker som helst, killen som kan prata in bollen i mål. Med Lacke i laget kan jag lova att vi aldrig kommer att prata om att snacka mer i omklädningsrummet.

Vi byter några ord med Lucas och hör vad han har att säga om sig själv, Fall IF, och säsongen -18.

-Lucas vad är dig sämsta fotbollsminne?
-Oj, svår fråga, jag har några stycken… Det sämsta fotbollsminnet jag har är nog när vi är iväg på Bråten cup, vi tar oss hela vägen till finalen och väl i finalen gör jag det avgörande målet. Det är snyggt, Jävligt snyggt! Dock är det i eget mål och vi förlorar matchen och kommer 2:a i cupen.

-Det andra dåliga minnet är när jag drog av korsbandet & menisken. Jag drev fram med bollen, skulle göra min motståndare. Överstegsfintade snabbare än Luis Figo, petade bollen förbi motståndaren snubblar till och fastnar i gräset. Där och då förstod jag att mina pojkdrömmar om att spela i landslaget inte skulle gå i uppfyllelse. (B-lags match mot Åmeberg)

-Vad tror du om Fall IF inför kommande säsong.
-Grabbarna har gjort en fy helsike bra försäsong. Jag är väldigt nöjd över dem.
-Är du allvarlig?
-Nej, självklart inte. Jag tror dock att det kommer gå bra eftersom att det är flygande byten i div 7. Bra bredd på truppen gör oss starka.

-Vad har Fall IF som inte andra lag har?
-En otrolig gemenskap. Jag tror inte att det är många andra lag som har så roligt som vi har. Jag menar lagfest en gång i veckan det bygger lagsammanhållning om något.

-Vad tror du om div 7 södra säsongen -18?
-Jag tror att de flesta lagen kommer att hålla en jämn nivå. Top 3 kommer vara Pålsboda GOIF, Finnerödja IF, Fall IF. Pålsboda har för många spelare som INTE ska spela i div 7. Dessa spelare kommer göra dom till ett topplag. Det ryktas att Finnerödja har värvat från Laxå, stämmer detta kommer dom att bli svårslagna. Det är för stor skillnad på div 4 och div 7. Fall har en sådan bredd i truppen som andra lag bara kan drömma om. Det gör oss osårbara och det kommer visa sig speciellt i slutet av säsongen.

5 snabba

Du ska laga mat, vad är din paradrätt?
-Det finns egentligen ingen rätt jag inte kan få att smaka bra!

Zlatan till VM, Ja eller Nej?
-Ja han ska till VM, man kan inte vinna ett fotbolls-VM utan Zlatan.

Bästa spelaren du har spelat med?
-Bästa spelaren jag har mött är iallafall Glen Hysén.

Aldrig mer öl eller aldrig mer sex?
-Aldrig mer sex. Det måste man svara eller hur? Eftersom att dricka öl är livet.

Vilka vinner valet 2018.
-Gillar inte politik så mycket, jag röstar KD eftersom att Ebba är snyggast!

Sista frågan innan vi släpper dig Lucas. Vem kommer att bli viktigast i Fall IF 2018?
-Tim Edvinsson tillsammans med våra supportrar. Det kommer vara dom två vi kommer att luta oss mot när det blåser!