Presentation av tränare säsongen -18!

april 4, 2018 0 av admin

Inför seriepremiären kommer vi presentera varje spelare med en text här på bloggen. Först ut är ingen mindre än våran huvudtränare!

I samma stund som vi fick klartecken från SVFF att starta föreningen Fall IF började arbetet med den viktigaste pusselbiten av alla, en tränare! Alla klubbar söker efter ungefär samma sak. En tränare som förstår föreningen, som är ung och hungrig på nya utmaningar samtidigt som han ska besitta många många års erfarenhet. Att hitta en sådan tränare är svårt, och i div 7 omöjligt.

Nästan omöjligt. Inget är omöjligt, det omöjliga är bara lite svårare. För att göra en kort historia lång så berättar vi här hur vi gick tillväga för att finna den perfekta tränaren.

Vi hittade en tränare som har ett championsleague guld, två stycken svenskacupen guld, ett FA-cup silver samt vunnit ligan i både Sverige och England. Nu börjar ni som läser tro att vi ljuger men icke!

När vi började söka efter en tränare så ville vi ha någon som gillar att föra matcherna, äga mycket boll och spela en rolig anfallsfotboll. Någon som inte är rädd för att göra förändringar och någon som har ett stort fotbollskunnande. I Tim Edvinsson hittade vi allt detta.

Tim har efter ca 80 spelade säsonger i Football Manager. (Det är därifrån han har sina meriter som vi tidigare skrivit om) Att Tim håller på Tottenham gjorde saken ännu bättre, att ha 4-2-3-1 som favorituppställning gjorda att vi föll för honom direkt. (Frågan är bara vem som är Fall IFs Harry Kane)

Tim Edvinsson

Bakgrund
Född och uppvuxen i Sköllersta, gått i skola i Sköllersta f-6 för att sedan gå i skola i Pålsboda. Efter årskurs 9 valde Tim att gå gymnasiet i Örebro på Karolinska skolan. Efter gymnasiet tog Tim en tripp till Uppsala där han pluggade Samhällsplanering. När studierna våren -16 var klara började han arbeta på Arboga kommun som planarkitekt.
Tim har alltid varit idrottsintresserad och det är framförallt fotboll som har varit nummer 1. När det kommer till fotbollslag är det Tottenham i England och i Sverige ÖSK som gäller.

Fotbollsmeriter
Vann lilla lithellscupen 2001.
Åt flest morötter under morotscupen i Odensbacken 2002
Samt alla meriter på Football Manager (För mycket för att skriva)
Tog Fall IF till div 6 2018

Varför valde Tim Fall IF?
-En tränare med dina meriter måste ha haft många alternativ att välja på, varför föll valet på Fall IF?
-När David tog kontakt med mig och berättade om den nystartade klubben Fall IF blev jag först lite skeptisk. När han sedan berättade om föreningens mål, visioner och den eventuella spelartruppen blev det intressant, jag sa att jag behövde några dagars betänketid. (Fredag kväll.) När Edlund sedan ringer upp 02:42 På lördagen (ca ett dygn senare) och erbjuder ett flak guldklimp för att vara tränare då var saken biff! Under söndagen kritade vi på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen -18.

Fem snabba
Hemmakväll eller utekväll?
-Inget går upp mot en utekväll med grabbarna!

-Tottenham eller ÖSK åker ur serien du måste välja vilka.
­-Nästa fråga.

Hur ser din förhållandestatus ut idag?
-Singel.

Messi eller Ronaldo?
-Harry Kane!

Vilka vinner fotbolls-VM?
-Portugal vinner. Största skräll Polen som åker ut i semifinal!!

Det var lite information om våran viktigaste pusselbit. Vi tackar Tim för frågorna vi fick ställa och blickar nu framåt.

(Vill bara tillägga förutom Janne Andersson är nog Tim Edvinsson den enda i värden som skulle kunna vinna fotbolls-VM med Sverige!)